Uitgebreide weergave

Boek Eerste Hulp Verlenen

Artikelnr: EP139530003

Auteurs: Pim de Ruijter, Marion van den Hurk-Dittmar

Eerste Hulp Verlenen is hèt nieuwe boek voor de eerstehulpverlener. In deze uitgave lees je alles wat je nodig hebt voor het verlenen van adequate Eerste Hulp en is geschikt als basis voor het Diploma Eerste Hulp en daar op volgende herhalingslessen. Geheel volgens de nieuwste Nederlandse Eerste Hulp Richtlijnen 2016 van Het Oranje Kruis, Rode Kruis en NIBHV.

In het boek leer je om een slachtoffer systematisch te benaderen en de juiste eerste hulp te verlenen. De logica achter de te volgen stappen wordt uitgelegd en de teksten zijn voorzien...

Meer informatie

€ 22.95 per stuk (incl. 6 % BTW)

Boek Gevorderde Eerste Hulp

Artikelnr: EP139530001

Gevorderde Eerste Hulp is een moderne uitgave die voorziet in de vraag van veel eerstehulpverleners naar een actueel verdiepingsboek. Deze uitgave biedt verdieping in bestaande thema’s en verbreding met nieuwe onderwerpen. Het boek is gebaseerd op de ABCDE-methodiek en geeft daarmee de eerstehulpverlener en bedrijfshulpverlener een gestructureerde methode voor de benadering van (ongeval)slachtoffers. Er is ruimschoots aandacht voor onwelwordingen en ongevallen. Voor de evenementenhulpverlener zijn er vele waardevolle tips over de inzet op evenementen en omgang met slachtoffers die alcohol en drugs gebruikt hebben. De Eerste Hulp sluit met dit boek nog beter aan op de professionele hulpverlening.

Bij...

Meer informatie

€ 19.95 per stuk (incl. 6 % BTW)

Boek Pakket Eerste Hulp

Artikelnr: EP139530005


Dit pakket bestaat uit:
1 exemplaar van het boek 'Eerste Hulp Verlenen' en 1 exemplaar van 'Gevorderde Eerste Hulp'.
Bestel deze boeken samen als pakket en u ontvangt een korting van 20%.

Meer informatie

€ 34.35 per stuk (incl. 6 % BTW)