Let op: In verband met de verhoging van het laag BTW naar 9% op o.a. studieboeken zullen de bestellingen geplaatst tot en met 21 december 12:00 uur nog dit jaar worden verzonden, bestellingen welke daarna geplaatst worden, zullen wij in week 1 van 2019 verzenden.

Omslag Basale Reanimatie

Basale Reanimatie inclusief de AED conform nieuwe richtlijnen 2015


Nieuwe editie conform de richtlijnen 2015

Dit lesboek is bedoeld als hulpmiddel om de reanimatievaardigheden te leren.
Met dit lesboek leert u, onder begeleiding van een door de NRR gecertificeerde instructeur, op de goede manier een volwassene te reanimeren en een AED te gebruiken. Het lesboek is samengesteld volgens de nieuwste inzichten in de basale reanimatie en het leren van vaardigheden. De inhoud is beknopt om u doelgericht te helpen de juiste handelingen te begrijpen en op de goede manier uit te voeren. U bent daarna voorbereid op de situatie waarin u door direct met reanimeren te beginnen een goed leven kan behouden.

De NRR onderzoekt de mogelijkheid het boekje in de toekomst als gratis PDF beschikbaar te stellen. Mocht dit te realiseren zijn, dan zal dit uiteraard ook gevolgen hebben voor de prijs van de gedrukte exemplaren. In 2017 zal dit zeker nog niet het geval zijn.

Bij een afname van 50 stuks of meer gelden kortingen. Wilt u hier meer over weten? Nadat u bent ingelogd, verschijnen de verschillende kortingen bij het artikel dat u wilt bestellen.


ISBN 978-90-811084-6-1
2e druk maart 2017


Artikelnr : NRR69440021

Minder informatie

€ 6.50 per stuk (incl. 6% BTW)
Producten