De impact van het corona virus heeft de vraag naar onderwijs op afstand sterk verhoogd. Video’s, webinars of livestreams bieden een oplossing, alleen wordt met een reguliere webcam of camera niet altijd het gewenste kwalitatieve resultaat gehaald. WebEdu biedt jou, tegen kostprijs, de professionele faciliteiten om trainingen en colleges te geven via livestream video en voor het maken van videoproducties voor afstandsonderwijs.

Studio of theater
Samen met onze technische partner hebben we twee studio’s ingericht om professionele opnames en livestreams te maken; de WebEdu studio en een theater studio. Afhankelijk van jouw wensen kunnen opnames gemaakt worden op standaard HD-kwaliteit of op Broadcast HD-kwaliteit.

De studioset bestaat uit twee camera’s, waarmee uitsneden gemaakt worden van de spreker of de te verrichten handelingen. Ook kan een PowerPoint live door het beeld gemixt worden, zodat de kijker deze full screen ziet. De opname is een live-edit, waardoor nabewerking niet nodig is.

Daarnaast is er de mogelijkheid om de opnames in een echt theater te maken, waar een volledig uitgelicht podium is ingericht. Een unieke gelegenheid dus!

Corona proof
Beide locaties zijn volledig conform de richtlijnen van het RIVM te betreden.

  • Alleen toegang voor de (max. 3) presentatoren/begeleiders en de techniek om de minimale afstand van 1,5 meter te kunnen aanhouden
  • De toegang tot het pand is bij afspraak open, zodat men zo min mogelijk zelf deuren hoeft te openen
  • Bij binnenkomst wordt je gevraagd je handen te wassen en te desinfecteren
  • Na elke sessie worden alle apparatuur en de contactoppervlakten, zoals deurkrukken, gedesinfecteerd
  • Na afronden van de opnames kunnen de trainers het pand verlaten zonder de toegangsdeur aan te raken

Vanaf €100 per uur* kun je gebruik maken van onze professionele studio!

Heb je vragen? Neem dan vooral contact met ons op!

*excl. BTW