Persoonlijk, efficiënt en makkelijk voor docent en student.

WebEdu heeft voor het onderwijs twee nieuwe digitale producten voor online leren bedacht en ontwikkeld: EduCourse en Praktijkbeoordelen.

Praktijkbeoordelen is voor de Beroepspraktijkvorming in het MBO. Het is een online stage volgsysteem dat inmiddels volop in gebruik is in het MBO.

EduCourse is een online leerplatform. Deze online tool is uitermate geschikt voor cursussen en modules. Het biedt de mogelijkheid om theorie en opdrachten online aan te bieden, waarbij verrijking on demand wordt aangeboden. Verrijking kan diverse vormen aannemen, zoals video, foto’s, tekeningen, extra theorie of links naar externe websites. Blended learning en interactief onderwijs op afstand wordt aantrekkelijk met EduCourse.

Geen moeilijke implementatie, maar eenvoudig in gebruik maakt het platform aantrekkelijk voor zowel de school, de docent als de student.

De interactie tussen student/cursist en docent biedt meerwaarde. De docent kan efficiënt nakijken per groep of per individu. De feedback kan geschreven en zelfs gesproken ingegeven worden, waardoor op maat feedback eenvoudig wordt.

Als beheerder kunnen er diverse overzichten gemaakt worden. Uiteraard is er altijd overzicht over de voortgang per groep of per individu.

EduCourse

Ons andere digitale systeem: EduCourse. EduCourse maakt op maat leren mogelijk. Het online leersysteem van WebEdu

Naar EduCourse

Praktijkbeoordelen

Onze andere tool: Praktijkbeoordelen. Voor de BPV (Beroepspraktijkvorming) in het MBO hebben wij een digitale tool ontwikkeld

Naar Praktijkbeoordelen