WebEdu gelooft erin dat ieder mens zich optimaal kan ontwikkelen door middel van hoogwaardig onderwijs op maat. Om onderwijs op maat te maken, stellen wij de docent centraal en helpen hem om van lesmateriaal goed onderwijs te maken. Wij ontwikkelen hiervoor hoogwaardige en makkelijk te gebruiken educatieve tools die de kennisoverdracht optimaliseren.

WebEdu is een platform voor professionals op het gebied van educatieve leermiddelen. Wij inspireren en innoveren door kennisdeling en samenwerking. WebEdu combineert uitgeef expertise en multimediale kennis met resultaatgerichte projectbegeleiding. Visie, eigenzinnigheid, pragmatisme en de kracht van de inhoud staan hierbij centraal.

Onze Multimediale Educatieve Uitgeefservice bestaat uit verschillende onderdelen.

Wij bieden ondersteuning in het vormgeven en opmaken van lesmateriaal, wij kunnen de logistieke en financiële afwikkeling met jouw studenten voor je verzorgen, wij produceren lesmateriaal via printing on demand of online. Kortom, wij kunnen veel, maar jij bepaalt waar je behoefte ligt. Waar kunnen wij jou mee helpen om je werk makkelijker te maken en jouw klanten nog meer tevreden te houden?

Om te kunnen bepalen wat de meest efficiënte en voordeligste manier voor jou is, gaan wij met één been bij je in de organisatie staan. Waar kunnen wij het verschil maken, hoe kunnen wij je helpen om makkelijker, efficiënter èn kostenbesparend te werken? Ligt de oplossing in het lesmateriaal zelf, door bijvoorbeeld de vormgeving aan te passen en 20% op het volume te besparen? Of kunnen wij jouw lesmateriaal beter via printing on demand produceren, zodat je nooit meer met een incourante voorraad blijft zitten? Misschien willen jouw klanten liever online delen van het lesmateriaal ontvangen, om zo minder contacturen te hebben. Wij zoeken naar de beste service voor jou, samen met jou.

Ben je benieuwd naar welke combinatie voor jou het voordeligste is? Neem dan vooral contact met ons op!

WebEdu heeft een team dat bestaat uit medewerkers met een verscheidenheid aan expertises. Elk lid van het team draagt bij aan de realisatie van onze service. Wil je contact opnemen met een van onze medewerkers? Klik dan op het mail-icoontje onder de betreffende naam.

Frank Manden

Algemeen Directeur

Petra Noordermeer

Adjunct Directeur en Uitgever

Louise Swart

Controller

Helena Huisman

Office Manager en Klantenservice

Henk Stakelbeek

DTP'er

Manuel Rademaker

Traffic Manager

Bob Hoogenboom

Ontwikkelaar

Peter van Vliet

Architect ontwikkelaar

Stefan Mensink

Ontwikkelaar

Nelleke Louwe Kooijmans

Ontwikkelaar

Roger Melet

Ontwikkelaar

Frank Cornet

Ontwikkelaar

Robbert van Duyn

Assistent Controller

Jeroen van Waes

Projectmanager

Michiel Rook

Customer Journey Specialist

Wij zijn altijd op zoek naar harde werkers om ons team te versterken. Ben jij een developer? Wil je bij een klein en sfeervol bedrijf komen werken? Wacht dan niet langer, en neem contact met ons op!

Op dit moment zijn wij specifiek op zoek naar:

Senior Architect Web Developer
Als Architect (senior web developer) geef jij leiding aan het ontwikkel team en bouw je samen moderne applicaties voor zowel front end als back office. Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van bestaande systemen en het ontwikkelen van nieuwe webapplicaties in de educatieve sector zoals bijvoorbeeld Praktijkbeoordelen en EduCourse. Je hebt kennis van en aantoonbare ervaring met Java, SQL, HTML5, CSS3, Javascript, REST API’s, GoF design patterns en SCRUM. Ervaring met ORM, JSON, NoSQL en AngularJS is een pré

Senior Web Developer

Je bouwt in het team mee aan onze innovatieve educatieve projecten. Je hebt kennis van en aantoonbare ervaring met Java, SQL, HTML5, CSS3, Javascript, REST API’s, GoF design patterns en SCRUM. Ervaring met ORM, JSON, NoSQL en AngularJS is een pré.

Tester
Wij zoeken een tester voor een AnglarJS applicatie. Wij gebruiken Jasmine en Protractor om tests te schrijven. Daarnaast willen wij uitbreiden op de bestaande tests.

Neem contact op voor uitgebreide informatie over de functies en de projecten!