WebEdu is een platform voor professionals op het gebied van educatieve leermiddelen. Wij inspireren en innoveren door kennisdeling en samenwerking. WebEdu combineert uitgeef expertise en multimediale kennis met resultaatgerichte projectbegeleiding. Visie, eigenzinnigheid, pragmatisme en de kracht van de inhoud staan hierbij centraal. WebEdu gelooft erin dat ieder mens zich optimaal kan ontwikkelen door middel van hoogwaardig onderwijs op maat. Om onderwijs op maat te maken, stellen we de docent centraal en helpen hem om van lesmateriaal goed onderwijs te maken. We ontwikkelen hiervoor hoogwaardige en makkelijk te gebruiken educatieve tools die de kennisoverdracht optimaliseren.

WebEdu heeft een team dat bestaat uit medewerkers met een verscheidenheid aan expertises. Elk lid van het team draagt bij aan de realisatie van onze service. Wilt u contact opnemen met een van onze medewerkers? Klik dan op het mail-icoontje onder de betreffende naam.

Frank Manden

Algemeen Directeur

Petra Noordermeer

Adjunct Directeur en Uitgever

Louise Swart

Controller

Helena Huisman

Office Manager en Klantenservice

Frank Vermeer

Projectbegeleider

Henk Stakelbeek

DTP'er

Manuel Rademaker

Traffic Manager

Bob Hoogenboom

Ontwikkelaar

Peter van Vliet

Architect ontwikkelaar

Stefan Mensink

Ontwikkelaar

Nelleke Louwe Kooijmans

Ontwikkelaar

Roger Melet

Ontwikkelaar

Frank Cornet

Ontwikkelaar

Robbert van Duyn

Assistent Controller

Jeroen van Waes

Projectmanager

Michiel Rook

Customer Journey Specialist

WebEdu beschikt over veel kennis en ervaring op het gebied van educatie. Dit uit zich in de tools die wij ontwikkelen en aanbieden. Om je een beeld te geven hoe dit in de praktijk werkt hebben we een aantal case studies laten maken. Mocht je vragen hierover hebben kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

PublishOne en EduCourse

Publish One is de auteursmodule van waaruit je de content naar EduCourse publiceert. Je bewerkt je content in Word, zoals je bent gewend en kunt rechtstreeks naar EduCourse publiceren. Versiebeheer, actualiteit, verrijking, alles beheer je in Publish One, op één plaats.  

EduCourse

EduCourse, het online leersysteem van WebEdu. Wat doet het, hoe kun je ermee werken en welk voordeel biedt het voor de docent.

Uitgeefservice (KOB)

WebEdu maakt al het opleidingsmateriaal voor de KOB. Het gehele traject, van ontwerp van de boeken tot en met het afleveren van al het lesmateriaal bij de student verzorgt WebEdu. Daarom kan de KOB zich concentreren op de inhoud. Hierover vertelt Ad van der Wiel, de directeur van het KOB.

Uitgeefservice (Nederlandse Reanimatie Raad)

Voor de Nederlandse Reanimatie Raad verzorgt WebEdu alle lesmaterialen. Via de webshop worden de boeken besteld, betaald en geleverd. De NRR kan dit gehele proces volgen via een dashboard. Welke voorraden zijn er, wat is er verkocht en aan wie. Zo hoeft de NRR alleen te monitoren, terwijl WebEdu het proces stuurt en uitvoert.

Praktijkbeoordelen

Veel MBO studenten werken met Praktijkbeoordelen, het online systeem om de stages in het MBO te volgen, te sturen en te beoordelen. Vanuit Examen Services zijn studenten uit diverse sectoren al aangesloten, zoals de automobiel branche, uiterlijke verzorging, brood en banket en nog veel meer.

Praktijkbeoordelen, zo werkt het

Hoe werkt Digitaal Beoordelen in de praktijk? In het College Hotel zie je de student en de praktijkbegeleider aan het werk met Digitaal Beoordelen. Geen papieren boeken meer, alles eenvoudig online beschikbaar voor de student, de docent en de stagebegeleider. Overal toegankelijk en eenvoudig in gebruik.

EduCourse (Cingel College)

Het Cingel College is gestart met EduCourse. De studenten die de koksopleiding volgen hebben geen boeken meer, maar gebruiken het online systeem EduCourse. Dit biedt voor student en docent voordelen. Welke dat zijn vertelt Dolf Willemen van het Cingel College.

Wij zijn altijd op zoek naar harde werkers om ons team te versterken. Ben jij een developer? Wil je bij een klein en sfeervol bedrijf komen werken? Wacht dan niet langer, en neem contact met ons op!

Onze service bestaat uit

Uitgeefservice

WebEdu heeft een uniek uitgeefplatform waar kennis, ervaring en netwerken samenkomen. Zo staan een uitgeverij, multimediabedrijf, boekhandel en drukkerij met één aanspreekpunt tot jouw beschikking.

Online leren

Een online stage tool en een online leren platform zijn de nieuwe digitale ontwikkelingen van WebEdu. Plaats- en tijdonafhankelijk onderwijs, persoonlijk en voorzien van alle digitale gemakken en features voor docent, student én school of bedrijf.

Edustore

EduStore is de online educatieve boekhandel van WebEdu. Voor complete boekenlijsten, interessante titels en verkoop van jouw eigen educatieve boek kun je hier terecht. Alles eenvoudig te vinden binnen één online shop.