WebEdu gelooft erin dat ieder mens zich optimaal kan ontwikkelen door middel van hoogwaardig onderwijs op maat. Om onderwijs op maat te maken, stellen we de docent centraal en helpen hem om van lesmateriaal goed onderwijs te maken. We ontwikkelen hiervoor hoogwaardige en makkelijk te gebruiken educatieve tools die de kennisoverdracht optimaliseren.

WebEdu is een platform voor professionals op het gebied van educatieve leermiddelen. Wij inspireren en innoveren door kennisdeling en samenwerking. WebEdu combineert uitgeef expertise en multimediale kennis met resultaatgerichte projectbegeleiding. Visie, eigenzinnigheid, pragmatisme en de kracht van de inhoud staan hierbij centraal.

Onze Multimediale Educatieve Uitgeefservice bestaat uit verschillende onderdelen.

Wij bieden ondersteuning in het vormgeven en opmaken van lesmateriaal, wij kunnen de logistieke en financiële afwikkeling met uw studenten voor u verzorgen, we produceren lesmateriaal via printing on demand of online. Kortom, we kunnen veel, maar u bepaalt waar uw behoefte ligt. Waar kunnen wij u mee helpen om uw werk makkelijker te maken en uw klanten nog meer tevreden te houden?

Om te kunnen bepalen wat de meest efficiënte en voordeligste manier voor u is, gaan we met één been bij u in de organisatie staan. Waar kunnen we het verschil maken, hoe kunnen we u helpen om makkelijker, efficiënter èn kostenbesparend te werken? Ligt de oplossing in het lesmateriaal zelf, door bijvoorbeeld de vormgeving aan te passen en 20% op het volume te besparen? Of kunnen we uw lesmateriaal beter via printing on demand produceren, zodat u nooit meer met een incourante voorraad blijft zitten? Misschien willen uw klanten liever online delen van het lesmateriaal ontvangen, om zo minder contacturen te hebben. We zoeken naar de beste service voor u, samen met u.

Bent u benieuwd naar welke combinatie voor u het voordeligste is? Neem dan vooral contact met ons op!

WebEdu heeft een team dat bestaat uit medewerkers met een verscheidenheid aan expertises. Elk lid van het team draagt bij aan de realisatie van onze service. Wilt u contact opnemen met een van onze medewerkers? Klik dan op het mail-icoontje onder de betreffende naam.

Frank Manden

Algemeen Directeur

Petra Noordermeer

Adjunct Directeur en Uitgever

Louise Swart

Controller

Helena Huisman

Office Manager en Klantenservice

Frank Vermeer

Projectbegeleider

Henk Stakelbeek

DTP'er

Manuel Rademaker

Traffic Manager

Bob Hoogenboom

Ontwikkelaar

Peter van Vliet

Architect ontwikkelaar

Stefan Mensink

Ontwikkelaar

Nelleke Louwe Kooijmans

Ontwikkelaar

Roger Melet

Ontwikkelaar

Frank Cornet

Ontwikkelaar

Robbert van Duyn

Assistent Controller

Jeroen van Waes

Projectmanager

Michiel Rook

Customer Journey Specialist

Wij zijn altijd op zoek naar harde werkers om ons team te versterken. Ben jij een developer? Wil je bij een klein en sfeervol bedrijf komen werken? Wacht dan niet langer, en neem contact met ons op!