Ons uitgeefplatform voor eigen lesmateriaal

WebEdu creëert educatieve multimediale leermiddelen. Of het nu drukwerk, Printing-on-Demand, eBooks, apps of een combinatie betreft. Ons uitgeefplatform heeft de hele keten volledig geautomatiseerd en zorgt voor de creatie en afhandeling van al uw eigen lesmateriaal.

WebEdu is een platform waar kennis, ervaring en netwerken samenkomen, zodat een uitgeverij, softwarebedrijf, boekhandel en drukkerij met één aanspreekpunt tot uw beschikking staan.

Advies – Content – Vormgeving – Eindredactie – Marketing – Verkoop – Distributie – Nazorg, alle stappen kunnen wij voor u verzorgen. Hierdoor kunt u op een eenvoudige manier uw lesmateriaal professionaliseren, vormgeven, produceren, promoten en leveren aan uw studenten of cursisten.

Wij faciliteren dit compleet, waardoor u zich kunt blijven concentreren op de inhoud. Daarbij blijft u altijd eigenaar van uw content en behoudt u altijd de regie.

Centraal staat hierbij een geïntegreerde webwinkel. Naast het hele productieproces faciliteren wij hiermee ook daadwerkelijk de promotie, verkoop en distributie van de educatieve producten.

Deze webwinkel wordt vormgegeven conform uw eigen huisstijl om uw uitgaven (en eventuele overige artikelen) zeer gericht aan te bieden op de door u gewenste wijze binnen de doelgroep. Stapsgewijs wordt de webwinkel voor u opgebouwd;

  • De inrichting van het assortiment,
  • het samenstellen van eventuele lespakketten,
  • goede vindbaarheid in zoekmachines zoals Google,
  • de afhandeling van het betalingsverkeer (met uw organisatie als afzender),
  • distributie naar uw klanten/studenten (al dan niet via uw eigen drukwerkpartners),
  • statistieken en rapportages van de verkopen

 

Met het WebEdu uitgeefplatform is het hele logistieke proces binnen handbereik. Van creatie tot en met productie en distributie, inclusief financiële afhandeling en after sales.

Daarnaast levert WedEdu een aantal aanvullende diensten, die variëren van het inhoudelijk adviseren betreffende content, de materialisatie hiervan tot en met projectbegeleiding en klantenservice.

De samenstelling van de diensten en producten wordt op maat toegesneden op uw wensen.

De kracht van WebEdu zit in de flexibiliteit en diversiteit. U kunt uw materialen bij ons printen, drukken, digitaal verkopen en verhuren of in uw ELO (Elektronische Leer Omgeving) laten plaatsen.

Boeken en Readers

WebEdu heeft een ervaren team en een volledig geautomatiseerde workflow waarmee wij alle facetten van boeken en

Naar Boeken en Readers

Eduplaza

EduPlaza is het uitgeeflabel van WebEdu. De medewerkers van WebEdu zijn zeer ervaren in educatief uitgeven en

Naar Eduplaza