EduPlaza is het uitgeeflabel van WebEdu. De medewerkers van WebEdu zijn zeer ervaren in educatief uitgeven en geven waardevolle feedback op manuscripten. Ook beschikken ze over een netwerk aan professionals om de redactie, de vormgeving en de opmaak snel en tegen reële kosten te laten doen.

U kunt bij WebEdu terecht met diverse vragen. Of het nu gaat om een enkel dictaat dat u graag in boekvorm wil laten verschijnen of dat u een reeks boeken wil laten maken, binnen EduPlaza zijn er tal van mogelijkheden.

We beoordelen de lesmaterialen en geven advies over de materialisatie. Soms is een losbladige uitgave handiger dan een boek. Soms is een eBook de beste keus. Binnen EduPlaza kunnen wij dit voor u verzorgen en bepalen we, samen met u de beste keus.

U kunt uw EduPlaza boek geheel door WebEdu laten vormgeven en opmaken. Ook kunnen wij voor u de fotografie en de tekeningen verzorgen. Het royalty systeem van EduPlaza zorgt ervoor dat de revenuen op regelmatige basis naar u terug vloeien. En u krijgt hiervan ten alle tijden een totaal overzicht.

Desgewenst kunnen wij uw uitgave via Bol.com laten verkopen. Dit is vooral aan te raden als er naast een huidige achterban, ook een algemene markt geïnteresseerd is in uw uitgave.

Internationale distributie is geen probleem. Via onze webshop versturen wij de uitgaven naar tal van landen binnen en buiten Europa. De verzendkosten kunnen hierbij oplopen, waardoor wij altijd overwegen of een eBook de doelgroep beter kan bedienen.

De oplage hangt geheel af van de doelgroep. Heeft u jaarlijks een groep studenten die het boek aanschaffen en is er een jaarlijkse update noodzakelijk, dan ligt printing on demand voor de hand. Wordt uw uitgave in grotere aantallen tegelijk aangeschaft, bijvoorbeeld in een B2B markt, dan drukken we een oplage en versturen we de boeken vanuit ons magazijn. Samen met u bepalen wij de juiste werkwijze.